Metin2 PVP Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2 PVP Serverlar

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Anket
Forumumuzun Yeni Görünümünü Begendiniz mi ?
Çok Güzel
Şaraplen parçası Vote_lcap75%Şaraplen parçası Vote_rcap
 75% [ 6 ]
Güzel
Şaraplen parçası Vote_lcap13%Şaraplen parçası Vote_rcap
 13% [ 1 ]
İyi
Şaraplen parçası Vote_lcap0%Şaraplen parçası Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Daha İyi Olabilir
Şaraplen parçası Vote_lcap0%Şaraplen parçası Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kötü
Şaraplen parçası Vote_lcap13%Şaraplen parçası Vote_rcap
 13% [ 1 ]
Toplam Oylar : 8
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» ALIN SİZE METİN35
Şaraplen parçası Icon_minitimePtsi Kas. 30, 2009 3:14 pm tarafından serdemir747

» Puan Durumu
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:20 pm tarafından crazyboy

» TOPUMUZ DEĞİŞTİ!..
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:18 pm tarafından crazyboy

» "NE DEDİYSELER ONU YAPTIM"
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:12 pm tarafından crazyboy

» NISTELROOY MESAJ ÇEKTİ!..
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:12 pm tarafından crazyboy

» İMAJ ZEDELENDİ"
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:11 pm tarafından crazyboy

» "BURASI SARIMSAKSPOR MU?"
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:11 pm tarafından crazyboy

» 7 GALATASARAYLI DAHA DOMUZ GRİBİ OLDU!..
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:10 pm tarafından crazyboy

» GALATASARAY'DA 'İSTİFA' DEPREMİ!..
Şaraplen parçası Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:10 pm tarafından crazyboy

En iyi yollayıcılar
crazyboy (429)
Şaraplen parçası Vote_lcapŞaraplen parçası I_voting_barŞaraplen parçası Vote_rcap 
Admin (216)
Şaraplen parçası Vote_lcapŞaraplen parçası I_voting_barŞaraplen parçası Vote_rcap 
serdemir747 (27)
ufuk23tp (22)
melihturkey (16)
enjekte123 (16)
MhanyhakmUmuT (9)
MaSTeR (8)
Tolga (6)
utkuutkuurl (6)
Ne Var Ne Yok ?
Merhaba, Misafir

Toplam
0 mesajın var

Kayıt Tarihin;
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretin;
Perş. Ocak 01, 1970

Son Üyemiz;
https://metin2pvpserverleri.123.st/u159

5540 Gündür yayındayız
695 Konumuz var
900 Mesaj gönderildi
156 Kullanıcımız var
Reklam

Spor Haberleri
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde Metin2Turkiye adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde Metin2 PVP Serverlar adresi saklayın ve paylaşın
Anahtar-kelime

Şaraplen parçası

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Şaraplen parçası Empty
MesajKonu: Şaraplen parçası   Şaraplen parçası Icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 10:26 pm

51 . piyade alayinda yuzbasi jack diye bir subay varmis. bu alayda butun herkes bu yzb'dan illallah demis. cunku her girdigi iddiayi kazaniyormus. alay komutani sonunda dayanamayip yzb. jackin tayini ni cikarmayi basarmis. ve bizim yzb. 61. piyade alayina tayini cikmis. 51 . piyade alay komutani, 61 . piyade alay komutanina telefon ederek yuzbasi icin 'aman bu adama dikkat edin sakin kimseyle iddiaya girmesin. aka kara der iddiayi yinede kazanir' diye uyarida bulunmus. 61. piyade alay komutani olurmu canim oyle sey diyip telefonu kapatmis. neyse bizim yzb. 61. piyade alayina gelmis ve alay komutanin karsina gecerek komutanim ben geldim' demis. alay komutani: - senmisin şu meşhur yzb. jack derken, yzb. alay komutanina - meraba komutanim beni hatirladiniz mi, demis - hayir hatirlamadim - olurmu komutanim vietnam savasinda beraber mevzide idik siz o zaman yarbaydiniz bende daha tegmendim. - yok canim ben o savasa katilmadim - aa komutanim ben adim gibi hatirliyorum sizin poponuza şaraplen parcasi gelmisti. kesin onun yara izide kalmistir. - olurmu canim sen manyakmisin ben ne o savasa katildim nede popomda şaraplen yarasi var. - komutanim 100$ iddiasina girerim ki sizin poponuza şaraplen yarasi var.demis ve 100$ iddiasina girilmis. alay komutani indirmis pantalonu ve yaranin olmadigini gostermis. yzb: - ah komutanim cok ozur dilerim. yanilmisim buyurun 100$ inizi demis ve 100$ i vermis. 61. piyade alay komutani sevine sevine 51. piyade alay komutanini telefonla arayarak - he he bumuydu her iddiayi kazanan adam. - ne oldu ki - iddiaya girdim ve kazandim - sakin ona popomu gosterdim deme! - nereden anladin popomu gosterdigimi - ulan senin allah belani versin allah seni kahretsin o adam senin poponu gormek icin butun alayla iddiaya girmisti.

Şaraplen parçası
1 sayfadaki 1 sayfası