merhaba ilk önce artık metini yavaş yavaş tanıdım hatta çar kastın 37lwl oldu ama soyuldu neyse konumuza dönelim diyelimki 3masterı olan bedensel ve zihinsel ws yapıyor bedenselin masterları bunlar olacaktır
1-hava kılıcı
2-kılıç çevirme
3-öfke
zihinselin ise
1-güçlü beden
2-ruh vuruşu
3-şiddetli vuruş
şimdi kasılmada zaten bedenselin en iyisi olduğunu herkes bilir o yüzdn wslere geçelim wsde bedensel yaktı hava kılıcını ve öfkeyi wsye başlanıyor adamın yanına gidip savaş başlamadan adamın hemen yanında hamleyi klavyede kısayol olarak 1numarasına mı koydunuz durmadan 1 e basın adam sersemledi hamle adama 500 kapattı kılıç çevirme atın 2k adam kalkınca yerden 3yönlü 500den 1.5k ne etti 4k zihinsel sizi sersemletti ruh 2k şiddetli vuruşda 1.5k bide diğer skill oda 500vursa ne etti 4k yani eşit vurdular tam o anda hamle açılacaktırki hamle kılıç çevirme 3yönlüyü vurmadan büyüük ihtimal ralip yerde bn herkese iddia ediyorum bana sağlam bi çar verin karşımdada sağlam bi çar olsun bn bedensel o zihinsel çok rahat alırım wsyi 56lwl arkim knksını yatırıyo knksıda61lwl itemleri +9aslan katleden +9ölümcül hep böyle +9+8 +7item yok 56 arkimdede sadece +6 şu 54lwl zırhından ve +9dolunay diyeceksinizki dolunun ortalaması yüksektir hayır sadece %13ortalamalı işte bedensel her bakımdan iyi alıntı yapmadım yapmam sadece istediğim şu parmaklarımın ve vaktimin ödülü olarak biraz +rep ve hoşunuza gittiyse konunun sabitlenmesi(sabitlenmesi önemli değil ama replerinizi bekliyoeum ve tabi yorulmarınızıda)yi eğlenceler..