Metin2 PVP Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2 PVP Serverlar

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Anket
Forumumuzun Yeni Görünümünü Begendiniz mi ?
Çok Güzel
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcap75%Heaven Fire Kullanımı Vote_rcap
 75% [ 6 ]
Güzel
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcap13%Heaven Fire Kullanımı Vote_rcap
 13% [ 1 ]
İyi
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcap0%Heaven Fire Kullanımı Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Daha İyi Olabilir
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcap0%Heaven Fire Kullanımı Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kötü
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcap13%Heaven Fire Kullanımı Vote_rcap
 13% [ 1 ]
Toplam Oylar : 8
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» ALIN SİZE METİN35
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimePtsi Kas. 30, 2009 3:14 pm tarafından serdemir747

» Puan Durumu
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:20 pm tarafından crazyboy

» TOPUMUZ DEĞİŞTİ!..
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:18 pm tarafından crazyboy

» "NE DEDİYSELER ONU YAPTIM"
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:12 pm tarafından crazyboy

» NISTELROOY MESAJ ÇEKTİ!..
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:12 pm tarafından crazyboy

» İMAJ ZEDELENDİ"
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:11 pm tarafından crazyboy

» "BURASI SARIMSAKSPOR MU?"
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:11 pm tarafından crazyboy

» 7 GALATASARAYLI DAHA DOMUZ GRİBİ OLDU!..
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:10 pm tarafından crazyboy

» GALATASARAY'DA 'İSTİFA' DEPREMİ!..
Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:10 pm tarafından crazyboy

En iyi yollayıcılar
crazyboy (429)
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcapHeaven Fire Kullanımı I_voting_barHeaven Fire Kullanımı Vote_rcap 
Admin (216)
Heaven Fire Kullanımı Vote_lcapHeaven Fire Kullanımı I_voting_barHeaven Fire Kullanımı Vote_rcap 
serdemir747 (27)
ufuk23tp (22)
melihturkey (16)
enjekte123 (16)
MhanyhakmUmuT (9)
MaSTeR (8)
Tolga (6)
utkuutkuurl (6)
Ne Var Ne Yok ?
Merhaba, Misafir

Toplam
0 mesajın var

Kayıt Tarihin;
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretin;
Perş. Ocak 01, 1970

Son Üyemiz;
https://metin2pvpserverleri.123.st/u159

5535 Gündür yayındayız
695 Konumuz var
900 Mesaj gönderildi
156 Kullanıcımız var
Reklam

Spor Haberleri
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde Metin2Turkiye adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde Metin2 PVP Serverlar adresi saklayın ve paylaşın
Anahtar-kelime

Heaven Fire Kullanımı

YazarMesaj
melihturkey
Admin
Admin
melihturkey

Rep Puanı : 77
Rep Gücü : 6

Heaven Fire Kullanımı Empty
MesajKonu: Heaven Fire Kullanımı   Heaven Fire Kullanımı Icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 8:32 pm

Arrow Heaven Fire Kullanımı

1.Adim
Loader.Exe den HF acin, Language cismontane dili Turkish secin. Kayit tiklayin, Eger daha once kullandiginiz bir HF id si varsa ve sifresini unutmadı iseniz Yukleme bolumunu kullanın.

2.Adim
Kayıt Kayda tiklayin, Hf hesabi olusturmak icin Hf servera login olmanizi saglayacak id bu kisimdan olusturacaksiniz. DIKKAT!!! Hesap ID tarafımızdan yollanan kart numarasi yada oyun id si deildir, Sifre de kart sifre yada oyun sifrenizle alakali deildir.(KOHeavenFire hesabinda kullanilacak id ile oyun idsi arasinda bir baglanti yoktur. Ayni olmasi gerekmez).

3. Adim
Yükleme(Charge) Yüklemei butonuna tiklayin ve kayitda olusturdugunuz id yi 2kez yazin. Alttaki kutularada bizden aldiginiz kart numara ve sifresini sirasi ile yapistiriniz. Sonrada islemi tamamlayin. Kopyala yaptiginizda kart no yada sifresinin yaninda bosluk almamaya dikkat ediniz.(illegal input yazacaktır) Kredili (login oldukca süresi azalan)kullanım sistemi icin HFII de charge (yukleme)bolumunde Point isaretleyiniz.
Bizden hazır id ve sifre aldı iseniz ve sifre deistirmek isterseniz asagıdakileri yapınız.

4.Sifre degistirme:
Degistir tiklayin acilan kutulara sirasi ile HF id, eski sifre ve 2kez yeni sifrenizi yazin ve islemi bitirin.

HF GİRİS- Üstteki bölümlerin sonunda elde edeceginiz yada bizden hazır alacagınız.
ID ve sifreyi ilgili kutulara giriniz Basarılı loginden sonra oyunu Launcherdan acınız

ARKADAŞLAR DOWNLOADI YOK KULLANIMI VAR EĞER İSTERSENİZ SİZ EKLEYİN HERKES KULLANSAN HACKSİZ OLURSA SEVİNİRİM..............

İLERİKİ ZAMANLARDA HEAVEN FİREYİ BEN KOYUCAM

Heaven Fire Kullanımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fraps Kullanımı Resimli Anlatım. Tüm hileleri çekebilirsiniz