çöl diye bişe yoktu, çöl eskiden göldü.işte burdan haşaresinden tut kaplumbağasına kadar herşey var.Neyse küresel ısınma oldu.Millet aç kaldı çölde napsınlar iş yok kriz var en sonunda fatikcan adlı (dişi) tosba para kazanmak için hayat kadınlığına başlamış.(üzgünüm gerçekler acıdır).Devir hastalık devri (ha bide küresel ısınma küresel kriz deevri) buna anormal bir virüs bulaşmış( o kadar kişiyle birlikte kim yatsa onada bulaşır.)
neyse bu kaplumbağaya virüs ejderha ile ninja karışımı bir yaratıktan bulaşmış(sade fatikcan yapacak değil) fatikcan bir gün yüklü olduğunu anlamış.Ama aldıracak para yokmuş.Kriz varmış.Mecburen doğurmuş.
VE............................ ..........................
doğrurken fatikcan ölmüş. neden bu çoçuk ejderha kadar büyükmüş.Neyse fazla dayanamamış fatikcan ölmüş.Çöl kaplumbağası yetim gm ye gitmiş Gm abi bnm annem kim GM:
- Snn annen bir melekti yavrum.(GM)
-peki babam kimdi(çöl kaplumbağası)
-Senin baban (he, she,it they, we)bilmiyom bi dakka feysbuktan bakam.
neysee demiş ki senin baban yok.
tosbacan(annesi ölmeden önce ona bu adı takmıştı):
-bnm evim yok GM abi.
Gm düşünmüş taşınmış kaplumbağanın kalıba bakmış ve demişki sana iş buldum ama önce benle vs.(potsuz hilesiz)(((bazı eziklere çok kızıyom öfke+gümüş kılıcı hile zannediyolar ve vsde pot içiyolar)))
gm yakmış havayı çakmış(açmış) öfkeyi. Kaplumbağa korkudan salmış gazı havaya doğru uçmuş gm bunu ışınlandı sanmış tam o anda gm nin üstüne tosbacan düşmüş gm nin 6 k canı gitmiş.Gm bu tosbaya sarmış hamleyi tosbanın sarsıntıdan midesi bulanmış gm nin üzerine kusmuş(6 k da burda gitti)gm yatmış.
burada başlamış bizim gm demişki tmm seni çölün boss u yapıyorum.al bu da sandık bak kimseye verme alırım ifadeni.
sonra kaplumbağanın yanına koruma olarak çöl haydutu falan koymuş.
kaplumbağayı kopyalamış.
ve bizim tosba, çöl tosbası olmuş bu kadar basit.
+ rep pls üzgünüm argoya çok kaçtım sorry emek buda.