Metin2 PVP Serverlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2 PVP Serverlar

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Anket
Forumumuzun Yeni Görünümünü Begendiniz mi ?
Çok Güzel
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcap75%Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap
 75% [ 6 ]
Güzel
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcap13%Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap
 13% [ 1 ]
İyi
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcap0%Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Daha İyi Olabilir
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcap0%Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kötü
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcap13%Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap
 13% [ 1 ]
Toplam Oylar : 8
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» ALIN SİZE METİN35
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimePtsi Kas. 30, 2009 3:14 pm tarafından serdemir747

» Puan Durumu
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:20 pm tarafından crazyboy

» TOPUMUZ DEĞİŞTİ!..
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:18 pm tarafından crazyboy

» "NE DEDİYSELER ONU YAPTIM"
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:12 pm tarafından crazyboy

» NISTELROOY MESAJ ÇEKTİ!..
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:12 pm tarafından crazyboy

» İMAJ ZEDELENDİ"
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:11 pm tarafından crazyboy

» "BURASI SARIMSAKSPOR MU?"
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:11 pm tarafından crazyboy

» 7 GALATASARAYLI DAHA DOMUZ GRİBİ OLDU!..
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:10 pm tarafından crazyboy

» GALATASARAY'DA 'İSTİFA' DEPREMİ!..
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimeCuma Kas. 20, 2009 12:10 pm tarafından crazyboy

En iyi yollayıcılar
crazyboy (429)
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcapLütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz I_voting_barLütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap 
Admin (216)
Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_lcapLütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz I_voting_barLütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Vote_rcap 
serdemir747 (27)
ufuk23tp (22)
melihturkey (16)
enjekte123 (16)
MhanyhakmUmuT (9)
MaSTeR (8)
Tolga (6)
utkuutkuurl (6)
Ne Var Ne Yok ?
Merhaba, Misafir

Toplam
0 mesajın var

Kayıt Tarihin;
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretin;
Perş. Ocak 01, 1970

Son Üyemiz;
https://metin2pvpserverleri.123.st/u159

5535 Gündür yayındayız
695 Konumuz var
900 Mesaj gönderildi
156 Kullanıcımız var
Reklam

Spor Haberleri
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde Metin2Turkiye adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde Metin2 PVP Serverlar adresi saklayın ve paylaşın
Anahtar-kelime

Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz

YazarMesaj
crazyboy
Admin
Admin
crazyboy

Rep Puanı : 2147483427
Rep Gücü : 152

Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Empty
MesajKonu: Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz   Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz Icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 2:45 pm

Metin2.Org Ailesi..

Bir oyun sitesi nerde görülmüş hiç bir uyari olmadan hiç bir ikaz olmadan BAN atmasi biz burda oyun oynuyoruz ve bu oyuna benim gibi para yatıranan arkadaslarda vardır buyuk ıhtımalle..Ben burda gıden paranın derdınde degılım tabıkı de ama bunca emeğim gitti her insan hata yapabilir ama her insan önce bi ikaz edilir..Ve bir diger olaya gelelim..Ben Bundan 3-4 gun once bir carıma EP aldım ve orda bir sorun olustu bu sorunu butun GMlere belkı mail yoluyla ulastırdım ve bana gelen cvplar su sekil..

GM CESSAR alwuhush sonkec sfenks bu g.a lar ile konusun . olay benimyetkilerimi asıyo ( aynen böle yazıyor mailde )

GM alwuhush ( hiç cvp bile verme nezaketinde bulunmadı )

GM Sonkec [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iletişime geçip halledıyorsunuz bızım yetkımızyok malesef. ingilizce yada almanca iletişime geçiniz lütfen ( aynen böle yazıyor mailde )

yani burdan bunu anlıyoruz bizim bu TURK GMler buyuk bi utancla soyluyorum hiç bir işe yaramıyorlar..işleri güçleri insanları banlamak ve baskada birşey deil..Neden o zaman ahkam kesiyorlar biz GMyiz diye neden o zaman hiç biriniz kredi kartimdaki sorunu halledemediniz..Siz hani GM sıfatını tasıyan ınsanlardınız sizi ayakta alkıslamak lazım TURK GMlerin bir işe yaramadıgını bıze gosterdiginiz için..

Ve son olarakta söyliyim bu oyuna artik akli olan para yatirmaz bence yapmayin 2 gun sonra bi bahane bulurlar banlarlar..sunuda söyliyim size ben hile yuzunden banlandim ama beni uyarmalari lazim ben PREMIUM uyeyim bu oyuna para yatırıyorum benımde haklarım war ıstersem sızı 100-200 ytl yuzunden mahkemeye bile veririm bunu unutmayin..

Bu arada beni banlayan GM TamuRa gercekten bu sitenin GMleri cok ukala dedimya gercekten öyle bana dediği laf şu ..

Artık size cvp vermiyorum

-neden

konusmaya deger deil
boş laflara karnım tok

Bunu aynen bana TamuRa yazdı yanı buda oluyokı saygı dıye birşey yok konusmaların ss sini aldım inanmayan GM varsa onlara mail yoluyla ulastırabılırm..

Saygılar İyi Oyunlar..

ASLIMDA TURK SERVERINDE OYNANMAZ SASIRMIZLAR SACMALAMISLAR NEYSE GITTI GIDEN EMEGIMIZ

ELVEDA BENIM GIBI BIRCOK KISININ BIRAKCAGINI UMUYORUM

ALINTIDIR Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
https://metin2pvpserverleri.123.st

Lütefn Okuyunuz Bosuna Kasmayınız YAzık Emeginiz
1 sayfadaki 1 sayfası