Metin2.Org Ailesi..
Bir oyun sitesi nerde görülmüş hiç bir uyari olmadan hiç bir ikaz olmadan BAN atmasi biz burda oyun oynuyoruz ve bu oyuna benim gibi para yatıranan arkadaslarda vardır buyuk ıhtımalle..Ben burda gıden paranın derdınde degılım tabıkı de ama bunca emeğim gitti her insan hata yapabilir ama her insan önce bi ikaz edilir..Ve bir diger olaya gelelim..Ben Bundan 3-4 gun once bir carıma EP aldım ve orda bir sorun olustu bu sorunu butun GMlere belkı mail yoluyla ulastırdım ve bana gelen cvplar su sekil..
GM CESSAR alwuhush sonkec sfenks bu g.a lar ile konusun . olay benimyetkilerimi asıyo ( aynen böle yazıyor mailde )
GM alwuhush ( hiç cvp bile verme nezaketinde bulunmadı )
GM Sonkec
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iletişime geçip halledıyorsunuz bızım yetkımızyok malesef. ingilizce yada almanca iletişime geçiniz lütfen ( aynen böle yazıyor mailde )
yani burdan bunu anlıyoruz bizim bu TURK GMler buyuk bi utancla soyluyorum hiç bir işe yaramıyorlar..işleri güçleri insanları banlamak ve baskada birşey deil..Neden o zaman ahkam kesiyorlar biz GMyiz diye neden o zaman hiç biriniz kredi kartimdaki sorunu halledemediniz..Siz hani GM sıfatını tasıyan ınsanlardınız sizi ayakta alkıslamak lazım TURK GMlerin bir işe yaramadıgını bıze gosterdiginiz için..
Ve son olarakta söyliyim bu oyuna artik akli olan para yatirmaz bence yapmayin 2 gun sonra bi bahane bulurlar banlarlar..sunuda söyliyim size ben hile yuzunden banlandim ama beni uyarmalari lazim ben PREMIUM uyeyim bu oyuna para yatırıyorum benımde haklarım war ıstersem sızı 100-200 ytl yuzunden mahkemeye bile veririm bunu unutmayin..
Bu arada beni banlayan GM TamuRa gercekten bu sitenin GMleri cok ukala dedimya gercekten öyle bana dediği laf şu ..
Artık size cvp vermiyorum
-neden
konusmaya deger deil
boş laflara karnım tok
Bunu aynen bana TamuRa yazdı yanı buda oluyokı saygı dıye birşey yok konusmaların ss sini aldım inanmayan GM varsa onlara mail yoluyla ulastırabılırm..
Saygılar İyi Oyunlar..
ASLIMDA TURK SERVERINDE OYNANMAZ SASIRMIZLAR SACMALAMISLAR NEYSE GITTI GIDEN EMEGIMIZ
ELVEDA BENIM GIBI BIRCOK KISININ BIRAKCAGINI UMUYORUM
ALINTIDIR